Laminaat/hout/HPL

Deuren en wanden bekleed met HPL/melamine etc.

Bijv. bij de oplevering van uw huis wordt een beschadiging geconstateerd, een stukje van de rand af van deur of wand, een scharnier te ver uitgefreesd e.d. Ik kan dit probleem of het nu in een unikleur of een in houtmotief is, nagenoeg oplossen. Alleen in metallic- en de rvs-kleuren kan ik u geen afdoende oplossing bieden.

Laminaat

Over het algemeen bestaat laminaat uit samengeperst hout met hier overheen een fotoprint van een bepaalde houtsoort en een transparante toplaag. Schade aan laminaat zijn meestal kleine deukjes of beschadigingen van de toplaag. Het is belangrijk dat beschadigingen van de toplaag hersteld worden, omdat het onderliggende samengeperste hout erg gevoelig is voor vocht en de beschadigingen hierdoor groter kunnen worden. Ik kan ervoor zorgen dat de schade vakkundig hersteld wordt en uw laminaat weer beschermd is.

Parket, meubels en interieurs

Schades aan parket, meubels en interieurs ontstaan vaak in het gebruik, maar ook tijdens fabricage, transport of montage. De beschadigingen zijn vaak verschillend van aard en omvatten o.a. schuurschades, doorgeschuurde kanten, krassen en val- en/of stootschades. Ik repareer dergelijke schades op een vergelijkbare manier als bij laminaatschades.
Hans Schell
Zwanenveld 1502
6538 LW Nijmegen
06-21193320
info@schellrepair.nl
KvK nummer: 57011249
BTW nummer: NL 115986595B01
aanrecht